Сидеров ще съди и Румяна Бъчварова за клевета

12:46, 14 окт 15 25 307 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров съди вече и вътрешния министър Бъчварова за клевета и уронване на престижа, съобщават от партийния пресцентър.

Така списъкът с делата, които Сидеров завежда заради случая от петък вечер пред столичен магазин за алкохол се увеличава. Сидеров вече обяви, че ще съди и главния прокурор Сотир Цацаров, главния секретар на МВР Георги Костов, градския прокурор Христо Динев и говорителя на главния прокурор Румяна Арнаудова.

Днес атакистите са отишли на среща с Бъчварова, която той „инициира“, но тя не е била там. Според депутатите Бъчварова се е скрила, като е излъгала, че заминава на служебно посещение в Грузия.

От съобщението става ясно, че Сидеров е искал да подаде сигнал срещу четирима полицаи, сред тях и зам.-директора на СДВР Антон Златанов, които „обиждаха, заплашваха и удряха лидера на „Атака“. Двама обаче не могли да разпознаят. Те искат Бъчварова да наложи наказания и да ги освободи от длъжност.

Вчера вътрешният министър потвърди, че Сидеров се е държал арогантно по време на инцидента, като са пострадали двама служители на реда. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама