Цветан Цветанов: Заставаме зад Златко Димитров, за да има видими резултати и в Несебър

12:23, 14 окт 15 / Политика 25 254 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов показа своята подкрепа за кандидата за кмет на община Несебър от ГЕРБ Златко Димитров. Той присъства на откриването на предизборна шатра в центъра на Новия град на ул. „Хан Крум 11”. Тя ще бъде и приемна за среща между гражданите и кандидата за кмет и съветници в морската община.

„Идването ми в Несебър е ясен знак, че искаме реална промяна в общината. Златко Димитров е разумен и правилен избор за кандидат. Вече се е доказал като мениджър, натрупал е много опит и знае как да развива туризма. Неговата програма е достижима и с необходимата подкрепа ще бъде реализирана”, заяви Цветанов.

Пред председателя на националния предизборен щаб и областния лидер на ГЕРБ и народен представител Димитър Бойчев бяха представени основни моменти от програмата за управление на кандидата за кмет Златко Димитров. Стратегия за реализиране на европейски проекти в полза на гражданите на община Несебър и реформи в здравеопазване, социална политика, образование и културата са само част от акцентите в платформата.

„Всички знаем колко трудно се влиза в битка в подобни райони, затова партията зад теб има значение, а зад Златко Димитров застава най-голямата партия. Това е доказателство за поета лична морална отговорност. Всички виждате резултатите в общини като Бургас и Варна, затова в Несебър заставаме зад един достоен и честен кандидат, който е близо до хората и има заряд да поведе съгражданите си”, подчерта зам.-председателят на ГЕРБ по време на разговорите си с членове и симпатизанти на партията. Той имаше възможност да чуе и мнението на местните хора, които споделиха, че Несебър е в застой и е наложителна промяна.

Цветан Цветанов получи подарък от несебърлии – ръчно изработени сувенири по случай днешния църковен празник Света Петка.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама