Григор Димитров: Винаги, когато мога, играя за България

11:35, 14 окт 15 / Спорт 25 334 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Винаги когато мога, играя за България. Това, че не бях в отбора за двубоя от "Купа Дейвис" срещу Унгария, е друг случай. Аз съм изцяло фокусиран върху кариерата си. Имам дадена програма, която следвам“, заяви в ефира на Нова тв тенисистът Григор Димитров.

Той каза още, че не го притесняват коментарите след този случай, че е предател. Обясни, че просто мачът не е съвпаднал с програмата му.

„Всеки има правото да мисли и казва каквото си иска. Какво дължа на България ли? Аз съм българин, до ден-днешен подкрепям България и българите. В интерес на истината, едно от нещата, което ми прави най-голямо впечатление, когато изляза на корта, са българските флагове", коментира още Димитров.

На 28 ноември в София Димитров ще играе демонстрационен мач с Гаел Монфис. Билетите са между 30 и 70 лв., двубоят ще излъчва пряко по Нова тв. Преди срещата двамата ще изнесат урок по тенис за българската публика. 20 души ще имат възможността да поиграят тенис и да получат съвети за техниката си.

"Не тая лоши чувства към Мария Шарапова, но не виждам защо трябва да коментирам връзката си с нея. Всеки е поел по своя път вече“, каза още тенисистът.

Участието на Григор Димитров в сутрешния блок на Нова тв предизвика суматоха в телевизията. Служители и журналисти отидоха по-рано на работа, за дасе снимат с Димитров, научи София Topnovini.bg

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама