Две изложби бяха открити в Балчик по проекта “Усмивки на брега”

11:16, 14 окт 15 / Култура 25 382 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Изложба с рисунки на тема “Рибари” бе открита в Общинския детски комплекс на Белия град. Малките художници представиха своите виждания за рибарския живот и рибарската сполука пред съученици и родители. Гост на събитието бе Галина Неделчева - началник на отдел “Образование, хуманитарни, социални и стопански дейности” в Община Балчик.

Ръководителят на проекта – Ваня Балчева от Международната фестивална програма “Приятели на България” поздрави децата и връчи грамоти за отлично представяне на Селин Касим /12 г./, Елица Василева /10 г./, Николай Великов /13 г./, Светослав Ников /13 г./, Георги Георгиев /13 г./ и Пламена Пламенова /11 г./

Директорът на комплекса Тинка Сивриева получи специална покана за участие в Конкурса за специалисти, работещи в извънкласни и извънучилищни дейности, който се организира от Програма “Приятели на България” девет поредни години, под патронажа на Министъра на образованието и науката.

В същия ден, народно читалище “Паисий Хилендарски 1870”, гр. Балчик бе домакин на Фотоизложба, представяща интересни моменти от живота на черноморските общини Шабла, Балчик и Каварна.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама