Бургазлийка плени победителя от „Х фактор” Славин Славчев

10:25, 14 окт 15 / Любопитно 25 428 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Русокоса красавица от Бургас е оплела в мрежата на любовта победителя от „Х фактор”, рокаджията Славин Славчев. Това призна самият певец в интервю за Topnovini.bg. 

Тя се казва Свилена Николова и е с няколко години по-малка от него. От тази есен учи в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов” в София и вече живеят заедно.

„Няма определена дата, на която да кажем, че пътищата ни са се събрали. По-скоро нещата между нас се случиха постепенно”, казва Славин.

Двамата са се запознали случайно чрез Фейсбук. Това станало в период, в който хиляди хора искали приятелството на певеца в социалната мрежа и бургазлийката била една от тях. Въпреки че рокаджията не обръщал голямо внимание на това кого приема, случайно или не, профилът на Свилена му направил много голямо впечатление.

„Тотално се вцепених, когато видях профилната й снимка. Бях поразен от очите й и въобще от излъчването й. После за пръв път в живота си се престраших да пиша на момиче първи и пак, естествено, чрез музика започна комуникацията ни”, разкри Славин пред Topnovini.bg.

Той видял в профила на Свилена каква музика харесва и разбрал, че двамата имат много допирни точки в това отношение. И така, от дума на дума, разговорите помежду им станали все по-дълги и обширни. За първи път се видели на един концерт на участници от „Х Фактор” в Бургас и от тогава са неразделни.

„Тя е вълшебна, прекрасна и много я обичам”, казва Славин за бургаската си любов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама