В Цар Калоян търсят персонал за Център за почасово предоставяне на социални услуги

07:54, 14 окт 15 25 631 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Конкурс за подбор на персонал за Център за почасово предоставяне на услуги за социално включване в общността или в домашна среда обяви Община Цар Калоян, съобщиха от местната управа.

Центърът ще бъде създаден по проект „Достоен живот за всички”, който се реализира по схема „Независим живот“ на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г. Дейността на центъра ще бъде ръководена от управител, като обявеното работно място е за висшист по специалност в направление икономика, социални дейности, управление на човешките ресурси или педагогика. За длъжността не се изисква професионален опит.

След конкурс в Центъра ще бъдат назначени психолог, лекар или фелдшер, трудотерапевт, кинезитерапевт или рехабилитатор. Търсят се също двама социални работници, счетоводител и технически сътрудник.

Конкурсът ще се проведе в два етапа - по документи и интервю.

Документите на кандидатите се подават до 27 октомври до ръководителя на проект „Достоен живот за всички” на адрес Цар Калоян, пл. „Демокрация” №1 ет.3.

До интервю ще бъдат допуснати кандидатите, които отговарят на минималните изисквания за заеване на длъжността. Списъкът с допуснатите кандидати и датата на провеждане на интервюто ще бъдат публикувани на електронната страница на общината в 7-дневен срок след прриключване на приема на документите.

Информация за изискванията за заемане на длъжностите, необходимите документи за кандидатстване, начина на провеждане на конкурса и условията за допустимост са публикувани на сайта на Община Цар Калоян.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама