„Овча купел“ и „Младост“ остават на сухо

07:23, 14 окт 15 25 337 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 14 октомври, съобщиха от пресцентъра на компанията.

Във връзка с реконструкция на входящ водопровод захранващ резервоар „Владая“ над с. Владая, се налага спиране на водоподаването от 11:00 до 23:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на с. Владая.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на площада до кметството.  След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с направа на връзка между съществуващ уличен водопровод и новоизграден на ул. „Ѝерусалим“ жк. „Младост“ 1, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на  бл. 1, бл. 2, бл. 7, бл. 8, бл. 9, бл. 11, ул. „Ѝерусалим“ №6.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес пред бл. 8. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Боговец“ жк. „Лагера“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на по ул. „Добротица Деспот“ от ул. „Боговец“ до ул. „Ѝосиф Цанков“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес ул. „Добротица Деспот“ срещу бл. 35.

Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Гатьо Шишков“ кв. „Кръстова вада“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Асен Найденов“, ул. „Никола Крушкин -Чолака“,ул. „Мичман Тодор Саев“, ул. „Иван Андонов“, по ул. „Гатьо Шишков“ от ул. „Асен Найденов“ до ул. „Гатьо Шишков“ №7.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес ул. „Гатьо Шишков“ ъгъла с ул. „Асен Найденов“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Стара планина“ с. Чепинци, се налага спиране на водоподаването от 10:30 до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на  ул. „Стара планина“, ул. „Хризантема“, ул. „Железничарска“, ул. „Старата ливада“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес  ул. „Стара планина“ ъгъла с ул. „Хризантема“.

 Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Букет“ кв. „Овча купел“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Букет“ от ул. „Любляна“ до ул. „Войводина могила“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес  ул. „Букет“№25 ъгъла с ул. „Войводина могила“. На 14 октомври, сряда, във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Асен Йорданов“ жк. „Христо Смирненски“, се налага спиране на водоподаването от 11:30 до 23:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Шипченски проход“ между ул. „Иван Димитров -Куклата“и ул. „Асен Йорданов“, по бул. „Асен Йорданов“ между бул. „Шипченски проход“ и ул. „Проф. Цветан Лазаров“, по ул. „Проф. Цветан Лазаров“ между ул. „Асен Йорданов“ и ул. „Кривина“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес  ул. „Асен Йорданов“ №4.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама