Цветанов: Нямам нищо общо с компромата срещу Чавдар Трифонов (аудио)

21:53, 13 окт 15 / Политика 25 474 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Нямам нищо общо с компромата срещу Чавдар Трифонов. Не мога да отговарям за действия, които някой е направил, и сега си търси оправдание. Така заместник-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов коментира подозренията на кандидат-кмета на Реформаторския блок за Варна, че публикацията за условната му присъда за шофиране в нетрезво състояние, която се тиражира упорито от сайтове, свързани с Делян Пеевски, била жест към Цветан Цветанов по повод посещението му в морската столица.

"Когато нямаш никакви аргументи, започваш да си търсиш оправдание с някои личности. Нека да бъдем открити, честни и достойни за позициите, които заемаме. Единственото, което искам в момента, е да запазим толерантния тон на кампанията. Не съм се прибирал в София от 15 дни и единственото, което в момента ме интересува, е как да покрием целия график, който имаме за деня. Днес съм посетил 12 общини. Направете една равносметка и елате с мен от сутринта, от 8 часа, досега, за да ми кажете кога можеш да отделиш някакво време за някаква друга енергия", коментира Цветанов.  

На въпрос на Topnovini.bg дали смята, че реабилитираните по право лица, които след изпитателния срок на присъдата се водят неосъждани, трябва да бъдат третирани като доживотни престъпници, както се получава с Чавдар Трифонов, Цветан Цветанов отговори: "Мисля, че оценката трябва да я дадат представителите, които са издигнали кандидатурата на Чавдар Трифонов".

Пълен запис на разговора със заместник-председателя на ПП ГЕРБ по въпроса за компромата срещу Чавдар Трифонов можете да чуете в аудиофайла (вляво от снимката)

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама