Община В. Търново изпрати съболезнователно писмо до Генералния консул на Република Турция

13:11, 13 окт 15 / Политика 25 325 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Изпълняващият длъжността кмет на Велико Търново Снежана Данева-Иванова изпрати съболезноветелно писмо до Генералният консул на Република Турция в град Пловдив Алпер Акташ.

Писмото е във връзка с отворената траурна книга в консулството след терористичният атентат, извършен в град Анкара.В текста на писмото се казва: "Уважаеми господин Генерален консул, Приемете от мое име и от името на всички граждани на община Велико Търново нашите най-искрени и сърдечни съболезнования във връзка с терористичният атентат в град Анкара.

Споделяме с всички вас чувството на скръб и тъга за жертвите и състрадание с ранените, но и гняв и категорично осъждане на този нечовешки терористичен акт.

Човешкият ум отказва да приеме, че е възможно да бъде извършен терористичен атентат и посегателство върху живота на хора, които участват в демонстрация, в подкрепа на мира! Ние сме заедно с Вас в тези изключително тежки моменти.

Имате нашето съчувствие и солидарност, подкрепа за жертвите и убеденост, че виновните за тава злодеяние ще бъдат разкрити и наказани. Оставам с дълбоко уважение".

Писмото е подписано от Снежана Данева.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама