Бързи производства за двама биячи на пътя в Пловдив

12:38, 13 окт 15 25 482 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Водят се две бързи производства за причиняване на телесна повреда след саморазправа на пътя, съобщиха от Районна прокуратура - Пловдив. До седем дни прокурорите ще внесат бързите производства в съда.

Като обвиняеми по два различни случаи са привлечени 41-годишният пловдивчанин Кирил П. - причиняване на лека телесна повреда по хулигански подбуди, и 29-годишният Мариян П. от Мадан - за причиняване на телесна повреда по хулигански подбуди на две лица.

Кирил П. е криминално проявен и осъждан за убийство, причинено по хулигански подбуди, като е изтърпял наказанието. На 11 октомври т.г. на автобусна спирка на бул. "Цар Борис Трети Обединител" в Пловдив е възникнала конфликтна ситуация на пътя между Кирил П., който е управлявал личния си автомобил, марка "Субару", и втори водач на МПС, на 39 г., от Пловдив. Разследването до момента сочи, че Кирил П. се афектирал от ситуацията, настигнал другия водач, изпреварил го, препречил му пътя и го принудил да спре. След това слязъл от автомобила си и му нанесъл няколко удара в лицето. За случая Пловдив Topnovini.bg писа на 12 октомври.

В този момент при Кирил П. се возела неговата малолетна дъщеря, която станала свидетел на саморазправата, и нейните вопли към баща й преустановили агресията му.  На 12 октомври Кирил П. е задържан за 72 часа, в който срок разследването следва да приключи и мъжът ще бъде изправен пред съда до четвъртък.

Другият мъж, срещу когото се води бързо производство е Мариян П. На 10 октомври 2015 г. на тел. 112 е получен сигнал от 42-годишен мъж от Пловдив, че на паркинг пред магазин на ул. "Брезовско шосе" в Пловдив му е нанесена телесна повреда по хулигански подбуди от Мариян П. Причината е афект от страна на Мариян П., че 42-годишният мъж и придружаващата го жена, на 47 г., на която също е с нанесена телесна повреда, му пречели да управлява колата си по паркинга.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама