Хванаха 34-годишен русенец, извършил няколко престъпления

11:50, 13 окт 15 25 281 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Разследвания на служители от Първо РУ са установили 34-годишен русенец, който е извършил няколко престъпни деяния, съобщават от Областната дирекция на МВР. На 5 октомври от управителя на бензиностанция «Еко» на бул. Липник в Русе е подаден сигнал, че мъж е заредил гориво, без да заплати.

Според заявеното, на 2 октомври, около 09:30 часа, неизвестното тогава лице е заредило 68,86 литра дизелово гориво, на обща стойност 146.00 лева. По случая е била заведена преписка. От проведените оперативно-издирвателни действия служителите на Първо РУ са установили, че извършител на деянието е С.М. на 34 г. от Русе, известен на органите на реда.

На 6 октомври в Първо РУ е бил приет още един подобен сигнал, но този път от управител на бензиностанция ОМВ на бул. Христо Ботев в Русе. Според него на 1 октомври, в 09:00 часа, неизвестно лице е заредило, без да заплати, 68 литра дизелово гориво от определена марка, с което е причинил щета в размер на 157, 76 лв.

По този случай също е заведена преписка. В хода на полицейските действия е установено, че извършител на деянието е същият 34-годишен мъж С.М. от Русе. В процеса на друго раследване по повод сигнал за унищожени три гуми на лек автомобил «Опел».

Той паркиран до магазин в жк «Дружба», което е станало на 3 септември т.г., С.М. отново е попаднал в полезрението на разследващите като се е оказало, че е автор и на това престъпление. Работата по разследването на престъпната дейност на лицето продължава. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама