Ц. Цветанов: Детелина Николова е сред най-успешните кметове на ГЕРБ, подкрепете я за просперитета на Добрич

21:32, 12 окт 15 / Политика 25 421 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Управлението на ГЕРБ е бъдещето и просперитета на Добрич. Управлението на ГЕРБ води до видими резултати във всяка една община в България и страната е част от обединена и силна Европа. Затова нека да бъдем силни и организирани на 25 октомври” – това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов при представянето на кандидатите на кмет и общински съветници от  ГЕРБ в Добрич.

Той подчерта, че кандидатът за кмет на Добрич от ПП ГЕРБ Детелина Николова се е доказала като един от успешните кметове в България. Неслучайно намира своето място в Националното сдружение на общините в България и е от хората, които генерират реалните политики в местната власт. „Това, което тя натрупа като кмет на община Добрич дава самочувствие на всички нови кандидати за кметове в общините, защото те ще могат да черпят от нейния опит“, призова жителите на Добрич Цветанов.

Той посочи, че предстоят важни избори, които трябва да утвърдят устойчивото развитие на община Добрич. Цветанов подчерта, че е необходима промяна в тези общини от област Добрич, където липсват видими резултати. „Това може да стане само и единствено когато сме мобилизирани, всички сме много отговорни и всеки един от нас ще изпълни своя активен граждански  да бъде сред хората и да говори с тях лице в лице. Силата на ГЕРБ е, че прави своята кампания лице в лице. Силата на ПП ГЕРБ е, че искаме да направим общините достъпни за всички граждани, жители на общините. Искаме да направим достъпна общината и за съответните бизнеснамерения в много общини в страната”, каза още зам.-председателят на ПП ГЕРБ.

„Имаме стабилно правителство, което има доверието на Брюксел. Имаме възможност да се възползваме от европейската солидарност в новия програмен период, въпреки че ние се забавихме много заради правителството на Орешарски. Но, съм убеден, че с амбициозната програма, която има днешното правителство и с амбициите и капацитета, който е изграден или ще бъде изграден в новите общини, които се управляват от ГЕРБ, ще можем действително да засилим тази връзка между изпълнителната и местната власт”, каза още Цветан Цветанов. Той подчерта, че 25 октомври важният ден за развитието на България, за видимите резултати, които България постига в местната власт. И призова добричлии да подкрепят Детелина Николова и нейния силен екип с номер четири в бюлетината, за да се затвърди развитието на община Добрич.

„Направихме много заедно. Резултатите са видими и никой не може да ги отрече. Но, ни чака  още по-упорита работа, защото  трябва да съхраним направеното и да продължим да реализираме идеите си за развитието на Добрич. Гордея се, че мога да застана пред вас с открито лице и отново да ви поискам доверието”, каза Детелина Николова. Тя посочи, че годините, през които е кмет на Община Добрич са гаранцията, че ще продължи заедно с колегите, с екипа, да работи за развитието и за доброто бъдеще на Добрич. „Затова на 25-и октомври бъдете активни и гласувайте за кандидатите за кмет и общински съветници на ПП ГЕРБ  в Добрич с бюлетина №4. Благодарим ви за доверието и за подкрепата!”, заяви Детелина Николова.

По рано, с водосвет, отслужен от архиерейския наместник иконом Иван Дойчев в Добрич бе открит  Европейски информационен офис на евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев, който се намира в офиса на ГЕРБ-Добрич.

Депутатът в Европейския парламент Емил Радев подчерта, че за него е огромна радост и чест да открие информационен център точно в Добрич, защото смята, че градът е пример за това как може да се прилага европейската солидарност на практика. Според Цветан Цветанов, когато има такъв информационен офис ще може местната власт да комуникира по-интензивно, а и винаги евродепутатите имат възможност да организират посетителски групи по определени проблемни теми, които интересуват даден регион.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама