Трима пияни шофьори станаха клиенти на прокуратурата във Варна

15:57, 12 окт 15 25 363 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Шофьор на микробус в средна степен на алкохолно опиянение засякоха полицаи в град Белослав. 52-годишният варненец с инициали С.С. бил спрян за рутинна проверка час след полунощ на 9 октомври, петък. Тестът с дрегер установил, че водачът е седнал зад волана с 2.26 промила алкохол в издишания въздух.

Още двама шофьори под въздействие на алкохол са засекли от варненската полиция за периода 9-11 октомври. Един от тях, 44-годишен жител на авренското село Синдел, дори е бил лишен от правоспособност, което очевидно не му е попречило да подкара опела си пиян, с 1.9 промила насред селото, рискувайки не само собствения си живот и здраве.

Пияници зад волана полицаите хващат не само по селата, но и в областния център Варна. Последният регистриран случай е от 11 октомври, неделя, на ул. "Пробуда”, където 46-годишен мъж е засечен да управлява опела си с 1.79 алкохол в издишания въздух.

Всички шофьори, изловени зад волана в пияно състояние, са арестувани за срок до 24 часа и вече са клиенти на прокуратурата. Предстои да бъдат осъдени по бързата процедура.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама