"Стройко" ще представи българско изобретение, което управлява уредите в дома

15:34, 12 окт 15 25 301 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Над 180 български и чуждестранни фирми ще участват в 45-тото издание на изложението за архитектура, строителство и обзавеждане „Стройко 2000“, което тази година ще се състои между 14 и 18 октомври. Традиционно домакин на събитието ще бъде Националният дворец на културата в София.

На изложението столичани ще видят най-новите и атрактивни продукти, като тази година организаторите подчертават силното присъствие на чужди фирми от Русия, Македония, Румъния, Литва и Украйна.

Голяма изненада ще е първата българска система за автоматизация на дома – умни устройства, които могат да управляват всеки уред в дома ви. Българското изобретение предизвика истински фурор на представянето си в Сингапур, като до момента няма аналог и превъзходжа всичко създавано до момента.

“Тя” (She) е единствената система, която интегрира в себе си 3G модул, Wi-Fi, сензори за температура, влажност, светлина и чистота на въздуха, приемник и предавател на инфрачервени лъчи и радиочестотни вълни. Без никакви допълнителни аксесоари She може да управлява телевизори, аудио-уредби, климатици и всеки друг електроуред, който използва дистанционно управление.

Освен това системата гарантира и по-голяма сигурност, благодарение на допълнителните датчици за движение, прозорци и врати, както и сензорите за пожар и наводнение.

Интересни и нови уреди ще представят и останалите компании на „Стройко“ 2015 – от отоплителни системи от най-ново поколение и енергоспестяващи уреди до най-новото СПА оборудване.

Организаторите на изложението подчертават, че посетителите тази година ще се възползват от големи отстъпки, стигащи до 20 %.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама