Цацаров решава до края на деня дали да иска имунитета на Волен Сидеров (обновена)

13:12, 12 окт 15 25 471 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
До края на деня главният прокурор Сотир Цацаров ще вземе решение дали да поиска имунитета на лидера на „Атака“ Волен Сидеров. Това заяви самият той пред журналисти, съобщава „Фокус“.

За целта той ще се запознае с всичко, което колегите му от градската прокуратура са му дали.

„Дали Сидеров ще ми иска имунитета, ако аз поискам неговия? Тук не става дума за заплашване, а за приложение на закона. Моята работа е да приложа закона такъв, какъвто е. Някой е заплашвал - това му е елемент от поведението“, добави Цацаров.

На въпрос дали има информация за журналисти, които са доставчици на дрога, както твърди депутатът от „Атака“, главният прокурор заяви, че не е знаел, че „най-големият бранител на законността в тази държава е Волен Сидеров“.

Час след тази новина от пресцентъра на "Атака" изпратиха съобщение до медите, в което се казва, че той настоява да се срещне с главния прокурор. 

"Волен Сидеров настоява за среща с Гл. прокурор на РБ Сотир Цацаров, преди да е направил каквото и да е искане. Решението, което ще вземе Цацаров не може да е основано само на твърденията на една от страните по казуса с "клекшопа". Абсолютно задължително е Главният прокурор да чуе и Волен Сидеров и Десислав Чуколов", се казва в съобщението.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама