Татяна Дончева представя „Отбора на квартала“ в Бургас утре

13:01, 12 окт 15 / Политика 25 285 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Татяна Дончева пристига в Бургас във вторник, за да представи листата с кандидати за общински съветници и да се срещне с бургазлии. „Отборът на квартала“, както са известни кандидатите за местния парламент, е избрал нетрадиционен формат за предизборната проява - символичен баскетболен мач на „21“, в който всеки желаещ да може да се включи.

„В полувремето с Татяна Дончева“ започва от 16:30 часа на площад Тройката във вторник, където бургазлии с точен мерник ще могат да поиграят на „21“ и да пият кафе с лидера на „Движение 21“. От щаба на партията са изпратили покани до всички участници в местните избори с надеждата поне за няколко часа да загърбят противоборствата помежду си и да се включат в борбата под коша. Малко по-късно, от 18:39 в зала „Компас“ на хотел България, Татяна Дончева ще представи бургаския отбор за местните избори и основните точки от програмата на партията. Преди събитието в Бургас, Дончева ще се срещне със съмишленици в Несебър и Поморие.

„Ние не сме политически хайлайф, ние сме хората от квартала, готови да играят отборно, за да подобрят средата, в която живеят. Отборът сме аз, ти, човекът до теб в магазина -  всички, които се чувстват ангажирани и искат да дадат своя принос. Отборът не говори празни приказки, а има конкретни предложения за решаване на наболелите проблеми“, обяснява идеята на кампанията Татяна Дончева. „Ние сме новото 21, а правилата са прости - ако ти имаш проблем, ние имаме решение. Просто трябва да ни кажеш.“

„Запознатите с играта „21“ знаят, че оптималният брой точки, които могат да бъдат спечелени от един вкаран кош, е 3. Колкото и двусмислено да звучи, „Отборът на Бургас“ е готов да достигне пълния капацитет на „21“ и още с първото хвърляне в местния шампионат да отбележи трите точки. Имаме точна ръка и подготвени играчи, това е всичко, което трябва на града“, коментира областният лидер на „Движение 21” Христина Секлемова.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама