Условна присъда за варненец, отглеждал марихуана в Шуменско

13:00, 12 окт 15 25 446 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
42-годишният Мирослав Младенов от Варна получи условна присъда за наркооранжерията, която беше спретнал в шуменското село Кюлевча. Варненецът е осъден на 1 година и 10 месеца затвор, с 3-годишен изпитателен срок за произвеждането на марихуана, с цел разпространение. Наказанието е по постигнато между прокуратурата и защитата споразумение.

Оранжерията за канабис на Младенов бе разбита от полицията в края на миналата година. Тогава в къща в Кюлевча униформените откриха две стаи, пригодени и оборудвани с нужната техника за отглеждане на дрогата. В помещенията бяха открити общо 108 саксии с наркотичните растения. Имотът в Кюлевча бил собственост на приятелката на Младенов, която обаче от известно време не живеела там.

Общото количество марихуана, иззета от къщата, било малко над 3 килограма и на стойност 12 337,44 лв. Според определението на магистратите тревата е иззета в полза на държавата и ще бъде предадена на Агенция „Митници“, за да бъде унищожена. Лабораторното оборудване пък ще бъде предадено на съответните органите на НАП. Определението е окончателно и не подлежи на обжалване.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама