Нападнаха и обраха двама млади мъже в Русе

12:28, 12 окт 15 25 457 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Грабеж разследват в Първо РУ, съобщават от Областната дирекция на МВР. Сигнал за престъплението е постъпил на 10 октомври сутринта. Според потърпевшите, двама мъже на 26 и 31 години, около 07:00 часа същия ден са излезли от нощен клуб, намиращ се на ул. "Райко Даскалов" в Русе.

Първо продължили по същата улица, а после са завили по ул. Духовно възраждане, където пред № 4 са били настигнати от двама млади мъже, които са ги нападнали. Единият от нападателите ударил в горната част на гърба 31-годишия, след което побягнал в обратна посока по ул. Духовно възраждане.

Другият нанесъл удар с юмрук в дясното око на 26-годишния, продължил да го налага с ръка в лицето, главата и ребрата и от заден джоб на дънките му отнел портфейл със сумата от около 1850 лева, 70 евро и 50 щатски долара, лична карта, дебитна карта и други вещи.

Извършителят се е опитал да отнеме от джоба на дънките и мобилния му телефон, но не успял и побягнал. Двамата потърпевши подгонили втория извършител по ул. Духовно възраждане, ул. Васил Априлов, ул. Любен Каравелов, но при кръстовището с бул. Придунавски го загубили от поглед.

Впоследствие 26-годишният е установил, че и на него му е извършен грабеж, липсвал мобилния му телефон. По случая е образувано досъдебно производство. Случаят се разследва, извършителите се издирват от полицията по даденото описание от потърпевшите, съобщават още от ОД на МВР.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама