Поздравителен адрес за Сливенска община по повод празника

12:03, 12 окт 15 25 357 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Днес в страната ни се чества Денят на българската община. По случай събитието в Община Сливен се получи поздравителен адрес от Изпълнителния директор на Регионална асоциация на общините, проф. Иван Върляков, обявиха от администрацията.

 В пожеланията към общинските служители той изтъква: „Бъдете здрави и упорити, и нека с присъщата си енергичност и всеотдайност да успявате да отговорите на все по-високите очаквания на гражданите и завишените изискванията на нормативната уредба, а трудът ви да бъде оценен с достойно европейско заплащане.”

Ръководството на Община Сливен поздравява работещите в администрацията на всички български общини. Нека е честит празникът и на организациите и институциите, които заедно с местната власт са ангажирани в достойната защита на публичната кауза и утвърждаването на демократичните, родолюбиви и съвременни ценности.

 На тази дата -  12 октомври 1882 година Княжество България приема Закон за общините и градското управление, който поставя основите на дейността на местните и държавни власти. През 1998 година Националното сдружение на общините въвежда традицията денят да се отбелязва официално.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама