Тони Димитрова пя в подкрепа на кандидат-кмета на Аспарухово (снимки и видео)

11:35, 12 окт 15 / Политика 25 532 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Изпълнителката на вечния хит "Ах, морето" Тони Димитрова огласи предизборния концерт на Николай Бинев, с който бе открита кампанията му за кмет на варненския район "Аспарухово". Площадът пред Народно читалище "Просвета" в южния квартал се оказа тесен, за да побере множеството аспаруховци, които откликнаха на поканата на ПП "Отечество" да се запознаят на място с издигнатия от тях кандидат-кмет, както и с кандидатите за общински съветници от листата на партията. 

Концертът започна с вдъхновяващ музикално-танцов спектакъл в изпълнение на ансамбъл "Фолклорни ритми" при НЧ "Просвета", чийто "Варненски танц" буквално плени публиката. За да подкрепи своя приятел и съкварталец Ники Бинев, глас в Аспарухово изви и легендарната народна певица Катя Петрова, чийто дует с Питър Гейбриъл преди години я изстреля на върха на славата. След това кандидатът за районен кмет на ПП "Отечество" запя песен на Тони Димитрова, а певицата се озова при него на сцената, за да продължат в дует.

"Благодаря Ви, че уважихте с присъствието си концерта, с който откриваме кампанията ми за кмет на район "Аспарухово“. Тук съм днес, за да покажем с партия „Отечество“, че има местни организации и политици, които са далеч от софийските централи, които имат собствено мнение и на които им стиска да застанат пред Вас, гражданите. В нашата листа няма нито един кандидат, който досега да е участвал в политическия живот.  По този начин изразяваме нашата позиция за пълно обновление на общинския съвет на града.

Аз знам проблемите на Аспарухово, защото ние с вас вървим по едни и същи улици, пазаруваме в едни и същи магазини, живеем в един и същи ритъм. Но аз знам не само проблемите, знам и начините за решаването им – ще съдействам за привличане на европейски средства, ще създам работеща административна среда, която да привлече бизнеса да инвестира в Аспарухово и да е в услуга на гражданите.

Длъжни сме да поискаме промяна на самите лица на прехода, да можем да се преборим с феодализма, в който се превърнаха градовете на България. И да можем след две-три години да кажем: "Варна започва от Аспарухово“, заяви кандидат-кметът на района пред своите съкварталци.

Неделната вечер в Аспарухово завърши с кръшно хоро на площада, което поведоха кандидатите за общински съветници на ПП "Отечество".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама