Задържаха двама, единият се репчел на полицай, другият заплашвал жена си

11:10, 12 окт 15 25 378 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
28-годишен от Шумен е нощувал  в полицейския арест в събота, след попречил на полицейски служител да изпълни служебните си задължения, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Малко преди 6 часа сутринта на 10 октомври за проверка на ул.”Марица” е спрян водач на товарен автомобил Фолксваген “Транспортер”. При проверката пътуващият в автомобила С.Р. По време на проверката, пътникът направил опит да попречи на автоконтрольора да си изпълни задълженията по служба. Отправено му е устно предупреждение, след което мъжът избутал полицейския служител. Задържан е за срок до 24 часа и са му съставени актове.

Друг мъж – на 51 години, също е бил за задържан за срок от 24 часа в Районното управление в Шумен. Той бил прибран след семеен скандал в село Салманово. Малко преди 23 часа в дежурната част бил получен сигнал от жена, която потърсила съдействие от полицията заради проблеми с мъжа, с който живее на семейни начала. На ул.”Юрий Гагарин” пристигнал екип. В присъствието на униформените 51-годишният А.А.. продължавал да отправя закани към жената. Заради това, че е опасен за себе си и околните бил отведен и задържан.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама