Затварят за седмица участък от ул.”Хан Аспарух” заради ремонти

07:31, 12 окт 15 25 258 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Участък от ул.”Хан Аспарух” в Стара Загора ще бъде затворен за седмица от днес, съобщиха от Общината. Мярката се налага за осигуряване на безопасното организиране и изпълнение на ремонтните дейности по ул. „Хан Аспарух” в участъка от ул. „Августа Траяна” до бул. „Св. патриарх Евтимий”.

От днес до 18 октомври ще бъде спряно движението на личен и обществен транспорт по ул. „Хан Аспарух”, в участъка от ул. „Августа Траяна” до бул. „Св. патриарх Евтимий”. 

Движението ще се осъществява по обходен маршрут: за движещите се посока североизток: ул. „Августа Траяна” – бул. „Св. патриарх Евтимий“; за движещите се по ул. „Хан Аспарух“ /идващи от посока Казанлък/: бул. „Св. патриарх Евтимий“ - ул. „Августа Траяна”.

Автобусите от обществения транспорт по линии №15 и №23  ще се движат по обходен маршрут, както следва: бул. „Св. патриарх Евтимий“ – ул. „Ген. Столетов“ – бул. „Руски“ - ул. „Августа Траяна” – до кръстовището с кръгово движение южно от стадион „Берое” и обратно.

 Общественият транспорт ще бъде пропускан за движение по ул. „Хан Аспарух“ при извършване на технологично фрезоване на пътната настилка. Обходните маршрути важат при полагане на износващия пласт /за което ще има допълнително уведомление/.

Водачите да шофират с повишено внимание в указания участък и спазват стриктно вертикалната сигнализация, призовават от Общината.

Дружеството изпълнител на ремонтните дейности е длъжно да създаде организация на движението, като осигури  подмяната на вертикалната пътна маркировка и поставяне на рамки от пешеходни предпазни парапети за посоченото време и място.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама