Българите са доволни от външния си вид и сексуалния си живот, сочи изследване

18:51, 11 окт 15 / Любопитно 25 380 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
46% от българите имат самочувствие по отношение на външния си вид. Това показва изследване на "Галъп“, направено сред 1002 анкетирани. Попитани дали смятат, че околните ги възприемат като чаровни, почти половината от анкетираните са отговорили утвърдително. Положителните отговори намаляват пропорционално на възрастта на участниците.

Изследването на „Галъп“ обхваща и други лични въпроси, като например доколко се възприема изневярата. За повече от половината участници в изследването такъв тип поведение не е приемливо. Една трета от българите са склонни да приемат изневяра.

17% от мъжете и 5 % от жените в България са имали интимни отношения с колега, като най-много положителни отговори на този въпрос са дали хората на възраст между 18 и 25 г.

Ако се съди по резултатите от проучването, българите имат щастлив сексуален живот – 60% от анкетираните го потвърждават срещу едва 19%, които са отговорили отрицателно. Все пак по-доволни в това отношение са мъжете.

Други интересен момент от изследването е, че едва 18% от анкетираните са заявили, че познават хомосексуалисти. Повечето от тях живеят в столицата.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама