Кандидатът за кмет на Китен Атанас Петров откри предизборния си щаб

16:06, 11 окт 15 / Политика 25 317 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
С водосвет кандидатът за кмет на град Китен от партия ГЕРБ Атанас Петров откри своя предизборен щаб. Пред събралите се свои съграждани той представи приоритетите си за следващия управленски мандат. Хората му благодариха за направеното през изминалите четири години.

На освещаването присъстваха и кандидатът за кмет на община Приморско Димитър Германов, кандидати за общински съветници от листата на ГЕРБ в общината, много техни привърженици и симпатизанти.

Пред събралите се хора Атанас Петров припомни, че през изминалите четири години с подкрепата на местната Община и на държавата в Китен са реализирани няколко важни за хората мащабни проекти. Изграден е модерен пътен възел на входа на Китен, реконструиран е градският парк, където е издигната сцена и са монтирани фитнес уреди. Изградено е футболно игрище с изкуствена настилка, като строителството на спортното съоръжение ще продължи със зали за тенис, съблекални и душове. Санирана е детската градина, разширени са улици в центъра, за да се улесни паркирането на автомобили.

Няколко са основните приоритети, които кандидатът за кмет на Китен Атанас Петров си поставя за следващия управленски мандат. По отношение на инфраструктурата това са довършване на брегоукрепването и изграждане на крайбрежна алея, която ще свърже двата плажа в град, както и реконструкция на крепостната стена Урдовиза. Предстои реализацията на водния цикъл в Китен и Приморско и разширяване и модернизация на пречиствателната станция. "Ще продължи изграждането на детски и спортни площадки. Можем да си позволим и редица социални придобивки", допълни Атанас Петров.

Клубът на Петров се помещава в заведение в центъра на града, където всеки ще може да се срещне с досегашния градоначалник и кандидат за втори мандат и да се запознае с идеите и приоритетите му за следващите четири години.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама