Пуснаха онлайн петиция за сваляне на имунитета на Волен Сидеров

14:49, 11 окт 15 / Политика 25 939 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
В интернет стартира петиция с искане за сваляне на депутатския имунитет на Волен Сидеров. Подписката е стартирала още вчера, като до момента е събрала над 1000 души.

„Крайно време е да се спрат бандитските своеволия на Сидеров! Крайно време е той да бъде подведен под съдебна отговорност, крайно време е той да получи съответните присъди според Наказателния кодекс на Република България. Крайно време е такива личности да спрат да се подиграват с държавните институции и с българските данъкоплатци! Крайно време е прокуратурата в лицето на Цацаров да си свърши работата! Политическа класа от пияни и агресивни бандити е срам и обида за българската нация! Свалете имунитета на Волен Сидеров!“, гласи текстът на петицията.

Подписката видя бял свят часове след среднощните ексцесии в събота сутринта от страна на лидера на „Атака“. Той се опита да направи проверка на малко магазинче, след като му било казано, че в него се продават цигари без бандерол и наркотици.

По време на целия скандал плътно до Сидеров стоеше друг депутат от партията – Десислав Чуколов. По думите на очевидци двамата са били пияни и са си позволили физическа саморазправа. От прокуратурата вече обявиха, че ще поискат сваляне на имунитета на Сидеров.  

Всеки, който иска да се подпише в петицията може да го направи ТУК.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама