Данаил Папазов: Отново заслужена победа за баскетболния "Черно море"

14:46, 11 окт 15 / Спорт 25 317 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Черно море порт Варна“ отново спечели заслужена победа във вчерашния мач срещу "Рилски спортист“. Отборът ни неслучайно е носител на Купата на България, каза след срещата президентът на клуба Данаил Папазов, който е и кандидат за кмет на Варна. С мача между "Черно море порт Варна“ и "Рилски спортист“, в който варненци се наложиха със 73:69, се откри новият сезон в Национална баскетболна лига.

"Залагаме на млади и перспективни състезатели от варненската школа, а не на скъпи чужди селекции. Имаме и отлични варненски треньори. Те се представиха великолепно срещу един от най-силните отбори в българското първенство. Благодаря на всички фенове, които уважиха отново отбора. Надявам се през цялото първенство да ни подкрепят, защото "Черно море порт Варна“ има потенциал да е пак сред медалистите“, каза още Папазов.

Заедно с него да подкрепят варненския отбор бяха и кандидатите за общински съветници от "Живот за Варна“ Андриян Атанасов, Кирил Киров, Димо Димов, Иван Киров, проф. Стоян Стоянов, доц. Божидар Чапаров, Тодор Йотов и Людмил Георгиев, както и кандидатите за районни кметове на "Одесос“ и "Владислав Варненчик“ – Велико Трифонов и Димо Димов.

По-късно Данаил Папазов отиде да поздрави организаторите и гостите на партито по повод 7-годишнината на Студио 21. На купона дойдоха стотици варненци, почитатели на рейв музиката. Съорганизатор на събитието бе "Живот за Варна“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама