Д-р Дарин Димитров: Нека покажем, че градът ни е готов за нов тип управление

14:42, 11 окт 15 / Политика 25 403 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Кандидатът за кмет на община Търговище от ПП ГЕРБ д-р Дарин Димитров се срещна с жителите на селата Пробуда и Макариополско. Заедно с областният координатор на ГЕРБ д-р Венка Стоянова те представиха листата с общински съветници и приоритетите в предизборната платформа на кандидата за кмет.

„Трябва да покажем, че общината ни е готова за нов тип управление. Търговище има нужда от промяна и заедно трябва да я постигнем. С обединен ентусиазъм, съвременно мислене и полезни идеи ще направим града и малките населени места по-красиви, по-чисти и по-успяващи”, заяви пред присъстващите д-р Димитров.

Той поясни, че грижата за селата е един от основните му приоритети.

 „Подобряване на пътната инфраструктура, развитие на туризма и селските райони, както и работа по европроекти с цел привличане на средства за земеделието са едни от най-важните ми задачи”, подчерта кандидатът за кмет от ГЕРБ.

В Пробуда и Макариополско бяха представени и кандидатите за кметове на населените места – Кирил Кирчев и Мариян Петков. За тях д-р Димитров каза, че са отговорни и можещи хора, които ще бъдат проводник на добрите идеи на местната власт.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама