Очевидец: Волен Сидеров беше пиян и удряше репортер

10:45, 11 окт 15 25 379 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Убеден съм, че Волен Сидеров и Десислав Чуколов бяха пияни. Видях как Сидеров удряше репортера в корема и под кръста. Това разказа пред Нова телевизия студентът в НАТФИЗ Тодор Лазаров, който станал свидетел на случилото се в петък вечерта в центъра на София.

„Около 11 ч. вечерта свърших лекции и решихме да пием бира. Пред клек-шопа бяха Сидеров и Чуколов. Те не ми позволиха да си взема бира и ми обясниха, че магазинчето не работи, а продавачът ми направи знак да се махна“, каза още Лазаров.

След като отишъл да си вземе бира от друго място, той се върнал отново през същия магазин и по думите му пред него вече ставал панаир.

„Волен Сидеров казваше, че там се продават наркотици и безакцизни цигари. Видях как лидерът на "Атака" удряше в корема и под кръста репортер”, обясни студентът, визирайки журналистът от БТВ Росен Цветков.

Лазаров разказа още, че е имало постоянни провокации от страна на двамата депутати. По думите му Чуколов ударил него, една жена, собственика на магазина, още един човек и дори полицай.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама