Д-р Дарин Димитров: Общината трябва да създава условия за развитие на гражданите

17:22, 06 окт 15 / Политика 25 331 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Общината трябва да създава необходимите условия за работа и развитие на гражданите.Това каза кандидатът за кмет от ПП ГЕРБ на Търговище д-р Дарин Димитров при посещението си в Промишлената зона на града. Собственици на предприятия споделиха проблемите, които съпътстват работата им като се оплакаха от лошата инфраструктура в зоната и липсата на градски транспорт до там.

„Проблемът с инфраструктурата е в цялата община,а тя е ключова за развитието на икономиката. Добрите транспортни връзки стоят в основата на всяка по-голяма инвестиция”, заяви д-р Димитров. Той добави, че Търговище трябва да се превърне в добро място за живеене и в притегателен център за инвестиции и правене на бизнес.

„Ще намеря съвременно комуникационно решение за транспорта в град Търговище. Защото градът ни изостава много сериозно в развитието и качеството на базисната инфраструктура в сравнение с други градове. Проблемите са много- недоизградена транспортна мрежа, липсващи трасета, лошо състояние на пътната настилка. Усещането за липса на ред и агресивно нахлуване в градското пространство се засилва с всяка изминала година”, подчерта д-р Димитров. Той бе категоричен, че трябва и е възможно да се подобри състоянието на уличната мрежа, бизнесът в града да се развива и хората да се чувстват сигурни за бъдещето си.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама