Полковник Красимир Атанасов: Основната ни цел е да защитим живота и здравето на плевенчани

13:14, 06 окт 15 / Политика 25 465 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Основната ни цел е да защитим живота и здравето на плевенчани“. Това заяви кандидатът за кмет на Плевен, издигнат от Социалистическа партия „Български път“ полк. Красимир Атанасов при откриване на предизборната кампания в препълнената зала „Катя Попова“.

„Събрали сме се, за да прекъснем лошата серия и карма, която преследва нашия град от 25 години. Тежкото положение, в което се намираме. В което сме изпаднали не защото законите или наредбите на Общинския съвет са лоши, а защото трябва да се намери онази управленска формула, която да доведе до разрешаването на всички онези проблемни въпроси. В необходимия приоритет, ред и последователност“, каза той пред своите симпатизанти.

Полковник Атанасов заяви, че ако бъде избран за кмет, ще дари цялата си заплата и лично ще съблюдава всеки служител на местната администрация да работи както се полага, нито една стотинка да не бъде изхарчена не по предназначение и в ущърб на гражданите.

На откриването на кампанията присъстваха още председателят на партията проф. дикн. Ангел Димов, зам. председателят проф. д-р Нено Димов, ръководителят на партийния кабинет Юри Борисов и Емил Димитров, който е син на легендарния изпълнител и председател на предизборния щаб.

Преди старта на кампанията, полк. Красимир Атанасов и Социалистическа партия "Български път" дадоха пресконференция, на която съобщиха кои са основните цели и задачи набелязани в предизборната платформа:

Основна цел е защитата на живота и здравето на хората. Безкомпромисна борба с битовата престъпност. Пресичане на посегателствата над частните ниви и горските насаждения. Категорична забрана за движението на цигански каруци на територията на град Плевен. Поддържане на чистота и ред в междублоковите пространства, крайните квартали и населените места в Община Плевен. Борба с наркоманията и детската престъпност на територията на плевенските училища Изграждане и възстановяване на спортните съоръжения и детските площадки. Намиране на работа и задържането на младите хора в град Плевен и селата.  Реализация на селскостопанската продукция на кооперациите и частните производители, както на местния пазар, така и извън пределите на Общината.  Борба с корупцията в местната администрация. Прозрачност и истина при решаването на обществените дела.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама