21-годишен с "Опел" блъсна стадо с крави, кон предизвика катастрофа на "Предел"

11:27, 06 окт 15 25 433 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
21-годишен младеж от гърменското село Долно Дряново блъсна стадо с крави с автомобила си "Опел Вектра". Инцидентът е станал вчера около 14.30 часа на пътя Гоце Делчев - Сатовча малко преди Дъбница.

Младият водач е шофирал возилото  с несъобразена с пътните условия скорост. На десен завой "Опел"-ът навлязъл в лентата за насрещно движение и се блъснал в стадо крави. Вследствие на удара, една от тях се блъснала в изчакващо на пътното платно "БМВ". При инцидента е пострадал 18-годишният спътник на младежа, който е с охлузна рана в областта на челото.

Часове по-рано друга катастрофа с участието на животни вкара 60-годишен мъж в болница. Пътният инцидент е станал около 6.30 часа вчера когато мъжът е пътувал в посока "Предел" - Разлог. Внезапно на пътя изскочил кон. Водачът не успял да спре навреме и ударил животното с автомобила си "Форд". Вследствие на инцидента той е получил разкъсно-контузни рани в областта на ръцете и главата. Направена му е алкохолна проба, която дала отрицателен резултат.

Шофьорът, който е от Кресна, е настанен за наблюдение в разложката болница.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама