Тръгват полицейски проверки на камиони и автобуси в Пловдивско

08:08, 06 окт 15 25 347 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Засилени проверки на товарни автомобили и автобуси ще се извършват до края на седмицата в Пловдивско, съобщиха от Областна дирекция на МВР.

Акцията е съвместна между служители на ОДМВР - Пловдив, и Областен отдел "Автомобилна администрация" - Пловдив, поясниха от полицията.

Първите патрули ще бъдат разположени след кръговото кръстовище на Кукленско шосе – път ІІ-86, за времето от 10 до 12 часа днес.

На 7 октомври, сряда, камиони и автобуси ще бъдат спирани след разклона за Куклен в посока Асеновград.

На 8 октомври, четвъртък, проверките ще се извършват след кръговото кръстовище на Кукленско шосе в посока София. На 9 октомври, петък, патрулите ще са след разклона за Куклен в посока Асеновград, на 10 октомври, събота, на кръстовището на път І-8 и път ІІ – 86, шести километър, а на 11 октомври, неделя, патрулите ще са на Карловско шосе след пътен възел Труд.

От Областната дирекция на полицията съобщават отделно, че на 8 октомври, четвъртък, служители на сектор "Престъпления по пътищата" ще проведат специализирана полицейска операция по метода "Широкообхватен контрол", проверявайки товарни автомобили и автобуси, на главен път І-8 при 234-ти километър.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама