Екшън със стрелба в Плевен, пиян опита да разсече полицай

14:35, 05 окт 15 25 441 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Полицаи от 1 Районно управление в Плевен станаха неволни участници в драматична екшън сцена, след като бяха нападнати с коса от мъртво пиян и буйстващ мъж, при опит да го укротят. Драматичната развръзка приключи с изстрели по виновника, който в крайна сметка бе задържан. Това съобщиха от пресцентъра на полицията днес.

Сигнал за случай на домашно насилие в местността „Кожухарска чешма“ край града, е подаден в ранния следобед на 2 октомври. Пристигналите на мястото полицаи заварили мъртво пиян 57-годишен мъж от Плевен, който извършвал непристойни действия, граничещи с прекомерна дързост и цинизъм.

Хулиганът категорично отказал да се подчини на полицейските разпоредби, след което се нахвърлил с косата си срещу служителите на реда. Агресивното му поведение предизвикало очакван отпор от полицаите, които били принудени да изстрелят 5 стоп патрона, за да го усмирят.

От ОДМВР уточняват, че нарушителят е прострелян в краката. Веднага след залавянето му е извикан медицински екип, но той отказал да бъде прегледан. Арестуван е за срок до 24 часа и ще бъде подведен под отговорност за нападение над униформени служители, заплашват го до 5 години затвор. Работата по случая продължава.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама