Рецидивист, нападнал, малтретирал и ограбил дете, отива в затвора

13:11, 05 окт 15 25 334 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Рецидивист без никакво образование отива в затвора, след като нападнал, малтретирал и ограбил дете. Срамната за извършителя сцена се разиграла през есента на 2014 г. в Щръклево.

Докато се движел с колело из селото, престъпникът срещнал прибиращо се от училище момиче. Той решил да нападне детето и да го обере, което направил само на около двадесетина метра от дома на жертвата.

Престъплението има белези на отвличане и сексуална гавра, защото изродът сграбчил беззащитната си жертва, запушил й устата и я натикал в храстите край улицата, където я съборил на земята, затиснал я с тялото си, започнал да дърпа дрехите й и да я опипва, което после обяснил, че правил с цел да намери пари по джобовете й.

Многократно повтарял да му даде парите, които носи в себе си. То казало, че няма такива и успяло да извика, което било последвано от юмручен удар по детското лице, а устата на момичето отново били запушени. Изродът продължил да съблича жертвата, като махнал дори и блузата й и това също обяснил след залавянето му, че правел само за да търси пари.

Докато извергът късал дрехите на жертвата, тя успяла пак да извика. Страхливият садист се изплашил и побягнал, а жертвата, в шок, побягнала към дома си, като в силния стрес дори забравила да вземе чантата и други си вещи, които останали по земята.

Насилникът обаче се върнал, за да претърси чантата, в която намерил празното портмоне на детето. Без никакъв срам се насочил към друго място, предназначено за малчугани – детската градина. Там отворил портмонето и като видял, че в него няма пари, го скрил под тухли в близост до оградата на детското заведение.

Ужасените родители на пострадалото момиче сигнализирали полицията за случая, която установила извършителя, той си признал, дори завел служителите на реда до мястото, където укрил портфейла на нападнатото от него дете. Вместо да бъде веднага задържан, той бил пуснат на свобода.

Престъпникът се възползвал от удалата му се възможност да навреди на още хора, което направил в град Сливо поле. Там той се преместил скоро след нападението над детето, като се установил да живее при свой братовчед.

В края на януари 2015 г. минал край къща, чийто двор бил отворен. Намъкнал се непоканен в чуждия имот, викайки „Бабо, бабо“, но за щастие на самотната собственичка, в този момент тя била извън дома си.

След като крадецът установил, че вратата на къщата е заключена, той счупил един от прозорците на приземния етаж и претарашил дома на старицата, където намерил само 50 лева, които откраднал.

Собственичката на обраната къща, щом се върнала и видяла погрома над дома си, уведомила полицията, която и този път заловила крадеца, само че вече го задържала. Впоследствие той обяснил, че влязъл в чуждия имот за да си търси работа, което обаче никак не кореспондира с извършеното в дома на възрастната жена.

Делото срещу криминалния престъпник се гледало по съкратената процедура. За извършените от него две престъпления той бил осъден на 1 година лишаване от свобода, които ще изтърпи в затвор от закрит тип, при първоначален строг режим. Ефективна става и предишна негова санкция от 8 месеца, на които бил осъден условно през 2014 г., но за друго престъпление. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама