Задържаха петима крадци, обирали къщи в Камено и Българово (снимки)

11:21, 05 окт 15 25 376 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Банда крадци е разбита при извършена специализирана полицейска операция на територията на град Камено с цел установяване на извършители на взломни кражби от частни домове, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Проверени са общо пет къщи, като за срок от 24 часа са задържани петима криминално проявени и осъждани души. Това са 36-годишният К. К. 42-годишният Р. Ф., 25-годишният Ц. Ф., 28-годишният Н. Р. и 25-годишната К. Ф., всички от село Свобода, общ. Камено. Те в различна степен на съучастие са извършители на взломни кражби от частни домове в Камено и Българово.

Бандата е отмъкнала LCD телевизор от дома на 65-годишна жена от с. Свобода, акумулаторен винтоверт и алуминиева джанта от апартамент в бл. 23 и DVD Player, мобилен телефон и музикална уредба в жилище в бл. 24 в селото. Откраднали са велосипед и портфейл с лични документи и сумата от 45 лв. от постройка, разположена на градския стадион в Българово. От къща пак в същия град са задигнали машина за смилане на грозде, медна тава, две алуминиеви тави и два медни бакъра. Отмъкнали са и велосипед от Долно Езерово.

Част от откраднатите вещи са намерени и иззети. Работата по цялостното документиране на престъпната дейност на лицата продължава от служители на Районно управление – Камено.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама