Партия "Отечество" откри кампанията си със спортен празник в Аспарухово

11:18, 05 окт 15 / Спорт 25 370 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Над 500 души се включиха в спортния празник в район "Аспарухово", с който партия "Отечество" откри предизборната си кампания. Неделният ден беше посветен на два футболни турнира – мъже и жени и волейболно състезание между смесени отбори, а началото на игрите беше обявено от кандидата за кмет на ПП "Отечество" за район "Аспарухово" Николай Бинев. 

"Феърплей в спорта, феърплей в изборите“ беше мотото, под което над 5 часа се състезаваха участниците. На спортните площадки в Аспарухово имаше радост, но и сълзи заради спорни решения. В крайна сметка обаче думата на съдията беше решаваща и загубилите признаха превъзходството на противника си. 

Победител в турнира по футбол за жени стана ЖСК Варна (ветерани) с голмайстор Елена Пеева. При мъжете купата на партия "Отечество" спечели отбор "Респект" с голмайстор Александър Станев. Златните медали във волейбола отидоха при отбор "Престиж". 

С приз за най-атрактивен фен пък се сдоби Момчил Недков, който спечели безплатни посещания за цял месец в театър "Българан". Наградата беше осигурена от директора на театъра Владимир Янев, който е и кандидат за общински съветник на партия "Отечество".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама