Хванаха четирима да шофират с алкохол в Шуменско

11:02, 05 окт 15 25 361 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Четирима водачи са установени да шофират след употреба на алкохол през почивните дни в Шуменско, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Бързо производство е започнато срещу 31-годишен от село Близнаци, шофирал в нетрезво състояние.

Около 01.30 часа на 3 октомври за проверка в село Хитрино бил спрян Е.Р., който управлявал БМВ “318” с шуменска регистрация. След тест с дрегер станало ясно, че водачът е седнал зад волана с 1,81 промила алкохол.

Дал е кръвна проба за анализ. Задържан е в полицейския арест. В ареста, след като отказал да изпълни полицейско разпореждане нощувал и негов познат. 25-годишният А.А. от село Близнаци влязъл в манипулационна в Спешно отделение и направил опит да възпрепятства вземането на кръвна проба на Е.Р. След като не изпълнил устно разпореждане на полицейски служител бил задържан за срок до 24 часа.

Около 00. 50 часа на 4 октомври при проверка на Рено “Меган” с шуменска регистрация, спрян за проверка на бул.”Славянски” в Шумен било  установено, че водачът  Д.Д./23г./ от село Белокопитово шофира след употреба на алкохол. С дрегер са отчетени 1,95 промила в издишания въздух. Водачът е дал кръвна проба, задържан е за срок до 24 часа, започнато е бързо производство.

Около 02.30 часа на 4 октомври служители на полицейското управление в Нови пазар спрели за проверка в гр. Каспичан водач на лек автомобил Шкода с шуменска регистрация.  След тест с дрегер станало ясно, че С.Р./58г./ от село Каспичан шофира с 2.09 промила алкохол в издишания въздух. Дал е кръвна проба за анализ, започнато е бързо производство.

На 4 октомври около 06.25 часа за проверка до закусвалня на ул.”Съединение” е спрян водач на лек автомобил БМВ- 316 с шуменска регистрация. Зад волана на автомобила бил Б.Б./41г./ от Търговище. След проверка за наличие на алкохол дрегерът отчел 1,58 промила алкохол. Водачът е дал кръвна проба за анализ.  Задържан е за срок до 24 часа в полицейското управление, започнато бързо производство.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама