Убиха рускиня след битов скандал в бургаския к-с „Лазур”

09:37, 05 окт 15 25 370 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Рускиня е била убита около 03:35 часа тази сутрин след битов скандал, предаде репортер на Topnovini.bg. Драмата се е разиграла в бл.113 на бургаския комплекс "Лазур".

По разкази на съседи жената е от руски произход и се казва Наталия Стаматова. 53-годишният Димитър Радев бил на гости на 56-годишната рускиня, като двамата са употребили алкохол. Между тях избухнал скандал, който прераснал в побой. Радев нанесъл множество силни удари по цялото тяло на жената. Вследствие на тях Наталия е починала. След инцидента мъжът сам е подал информация в полицията.

Димитър Радев живее в блок 37, който се намира в непосредствена близост до мястото на трагедията. Живеел е при своя баща Христо Радев. Пред Topnovini.bg домоуправителката на блока сподели, че само преди няколко вечери отново е имало разправия между двамата любовници. Познанството им датирало от около година. Рускинята често е виждана да гостува в жилището на своя убиец. По думи на съседи връзката им била сериозна и скоро е можело да сключат брак.

Димитър Радев е известен сред хората в блока като абсолютен безделник и пияница. Наеман е за строителен работник, но често е бил уволняван заради безхаберието си и проблемите с алкохола.

Радев е пребивавал при своя пастрок с уговорката да го гледа. Съседите обаче често са подавали сигнали до различни институции, тъй като възрастният мъж е бил оставян сам.

Веднага след инцидента Димитър е бил задържан от служители на Пето РПУ и в момента го разпитват. Трупът на жената е откаран за аутопсия в Катедра "Съдебна медицина" в МБАЛ-Бургас. Започнати са процесуално-следствени действия от Окръжната прокуратура.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама