Награждават участниците в "Запази духа на Русе"

08:30, 05 окт 15 / Култура 25 307 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Официалната церемония по награждаването на участниците в тазгодишното издание на фотоконкурса „Запази духа на Русе” ще се състои на 5 октомври от 18 часа във фоайето на Доходно здание. Отличените фотоси ще бъдат обявени от председателя на журито – популярния артист и фотограф Симеон Лютаков.

Събитието ще бъде съпътствано от изложба на всички номинирани участници – 38 автори с 83 снимки от общо 44 автори със 187 снимки.

Снимките на всички включилите се в конкурса фотографи бяха качени в сайта общинската фондация „Русе - град на свободния дух“, където до 20 часа на 30 септември беше възможно да се гласува онлайн за наградата на публиката.

Второто издание на фотоконкурса „Запази духа на Русе“ се осъществява с финансовата подкрепа на Общинска фондация „Русе – град на свободния дух“. Негови организатори са Съюзът на българските журналисти (Дружество на журналистите - Русе) в партньорство с ОП „Русе арт“- Клуб на дейците на културата, звено „Туризъм“ и „Културен център BH“- социален проект на „Еконт“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама