Части от „Орландовци“ и „Младост“ остават без вода

07:22, 05 окт 15 25 327 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 5 октомври, съобщиха от пресцентъра надружеството.

Във връзка с ремонт на сградно водопроводно отклонение на ул. „Кръстьо Раковски“, жк. „Младост“ 1А , се налага спиране на водоподаването от 11:00 до 13:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на по ул. „Кръстьо Раковски“ от ул. „Д-р София Аврамова“ до ул. „Анна Ахматова“. 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Кръстьо Раковски“ пред бл. 508.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Цигов чарк“, кв. „Орландовци“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 13:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Цигов чарк“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Цигов чарк“ ъгъла с ул. „Александър Невски“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама