Михаил Миков: Д-р Шишков предлага политика за хората на Стара Загора

07:14, 05 окт 15 / Политика 25 329 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„ Нашият кандидат д-р Стефан Шишков, е човекът, който с платформата и партиите, които го подкрепят,  предлага  политика за хората Стара Загора.  А не политика на лъскавите проекти и на медийния пиар”, заяви в Стара Загора лидерът на БСП Михаил Миков.

Миков коментира и факта, че много партии отиват на избори само с листа за общински съветници и подкрепят досегашния кмет. „Това  е част от скрития  политически живот, който кара гражданите да не отиват да гласуват - сделките в политическото пространство. Очевидно има постигнати доста таква сделки около сегашния  кмет и тези партии рискуват собствените си позиции  и идентичност  в името на отъркване във властта около  един кандидат, за когото  е създадена представа,  че е много силен”, каза още Михаил Миков.

В Шатрата „БСП на Главната” той се срещна с кандидата за кмет д-р Шишков и кандидати за общински съветници. Бяха обсъдени политическата ситуация в общината и инциативите за привличане на избиратели. Миков заръча много работа с хората, за да бъде постигнат желания  успех на изборите.

В комплекс „Верея”  бе срещата с членове и симпатизанти на БСП, и коалиционни партньори. Тук бяха кандидатите за кметове на общините Стара Загора, Гълъбово, Чирпан, Опан, Гурково, Николаево и Мъглиж, както и кандидати за общински съветници и кметове на кметства.  В нея  участваха и старозагорските депутати Драгомир Стойнев, който е и зам.-председател на БСП, Георги Гьоков и областният председател на БСП Васил Самарски.

На срещата Миков призова присъстващите да ходят при хората, да разговарят  с тях и да ги  убеждават в правилността на политиката на БСП. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама