БСП в Попово започна предизборната си кампания със спектакъл на Нешка Робева

20:41, 03 окт 15 / Политика 25 413 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Над 800 души присъстваха на официалния старт на предизборната кампания на Българската социалистическа партия в Попово.

В надпреварата местните социалисти се впускат с идеята за промяна. „ Обещавам да се боря с всички сили за нея“, обяви кандидатът за кмет Веселин Несторов.

„Ще работим за сигурността и добруването на съгражданите ни, за възраждане на икономиката в нашата община“, каза водачът на листата Гецо Гецов.

„Промяната е неизбежна – при толкова много млади лица в листата и с толкова енергичен и целеустремен кандидат за кмет, като Веселин Несторов, промяната е вече факт“, добави той.

 „За нас мотото „За хората – справедливост и солидарност“ е изпълнено особено съдържание, тъй като това са идеалите на социалистическото движение, откак то съществува в България“, каза председателят на Областния съвет на БСП Явор Куюмджиев.

Местната организация на партията подари на поповчани най-новия спектакъл на Нешка Робева „Разбъркай го- да се оправи“, който заслужено пожъна огромен успех. След представлението кандидатът за кмет Веселин Несторов подари на знаменитата треньорка огромен букет цветя. „Такова събитие в Попово не помним да се е случвало от 15 години насам“, коментираха граждани на площада. 

„Толкова много хора дойдоха да ни подкрепят тази вечер. Това ни мотивира да се борим за пълна победа на изборите, очевидно такива са очакванията и желанието на поповчани – пълна промяна в местната власт“, заяви Веселин Несторов.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама