Mинистър Красен Кралев даде началото на Републиканското първенство по ММА в Горна Оряховица

12:13, 03 окт 15 / Спорт 25 407 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Областният управител на Велико Търново проф. Пенчо Пенчев и спортният министър Красен Кралев дадоха началото на Републиканското първенство по ММА в град Горна Оряховица.

Повече от 200 състезатели ще мерят сили в зала "Никола Петров”. "Поздравявам федерацията, че за толкова кратко време успя да обхване толкова клубове и да привлече толкова много млади спортисти.

Вече имаме и медалист от световно първенство. Надяваме се медалите да са повече на предстоящото Европейско. Продължавайте да се трудите, в мое лице имате подкрепата на държавата", каза министър Кралев в Горна Оряховица.

Президентът на Федерацията по ММА Станислав Недков-Стъки връчи на Красен Кралев плакет за приноса му към развитието на спорта. 

По-късно през деня областният управител придружи зам.-министъра на земеделието и храните доц. Георги Костов при откриването на лова на местен дребен дивеч и на груповия лов на дива свиня във великотърновското село Присово, съобщиха от пресцентъра на Областната администрация във Велико Търново. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама