Излъчиха победителите в конкурса „Най –красив двор, тераса и междублоково пространство”

09:54, 03 окт 15 25 381 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
41 участници се включиха в третото издание на своеобразния конкурс „Най –красив двор, тераса и междублоково пространство”  в  Сливенска община. Проявата се организира от Сдружение „Свети Георги Победоносец”, с подкрепата на неправителствени организации.

Първа награда в конкурса за „Най – красива тераса” спечели Мария Вълчева., На второ място журито класира Стела Станчева от квартал „Дружба“, а на трета позиция се нареди участник от бул. „Цар Освободител“ 4.

В категория „Най – красив двор“ победители са Петя и Иван Иванови от село Глуфишево, втори са семейство Чакърови, а трети семейство Минчеви. В тази категория журито присъди и три поощрителни награди.

Първата награда за „Най – красиво междублоково пространство” отиде за Николай Николов от квартал „Клуцохор“, втора за семейство Симови – от същия квартал, а трета за Пепа и Стоян Георгиеви. Поощрителна награда получиха живущите в квартал „Дружба“ 22- В. 

Грамоти ще получат всички участници в конкурса, а за класираните на първите три места във всяка категория са предвидени ваучери за закупуване на посадъчен материал по избор. Стойността на ваучера за първо място е 80 лв., за второ – 50 лв., за трето – 30 лв., поощрителните - 20 лв.

Наградите ще бъдат връчени лично на победителите по категории, като ще има и изненади-подаръци за още повече красота в домовете им.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама