20 души разпитани във връзка с изчезналия студент от Пловдив

09:18, 03 окт 15 25 706 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
20 души са разпитани до момента във връзка с изчезналия пловдивски студент Момчил Семерджиев, който е в неизвестност от 18 септември. Проверени са и четири адреса, съобщава Нова Телевизия.

На два пъти полицаи с редови кучета са обходили две от тепетата в Пловдив, където младият мъж е видян за последно, но не са открили следи.

Родителите на 20-годишния Момчил споделят, че нямат нова информация за него. Те допускат да се е случило всичко, но отказват да мислят за най-лошото. Вярват, че е жив и призовават всички да помогнат да бъде намерен.

Припомняме, че студентът изчезна два дни, след като се върна от бригада в САЩ. На 16 септември той се прибрал в Пловдив след 4 месеца работа като спасител. Разказал на брат си, че е доволен от парите, които е изкарал на студентската бригада. Два дни след това събрал приятелите си вкъщи, за да отпразнуват завръщането му в България. В полунощ момчетата се качили Альоша и след това се отправили към домовете си.

На входната врата Момчил забелязал, че няма ключ, обадил се на брат си, за да му отвори, но се наложило да го изчака. От този момент следите на студента се губят.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама