Предлагат безплатни консултации за селскостопанските производители в Сливенско

08:57, 03 окт 15 25 323 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Седем изнесени приемни ще проведе в общините Сливен, Котел и Твърдица Националната служба за съвети в земеделието (НССЗ), съобщиха от Дирекция „Земеделие“.

Всеки четвъртък на месец октомври службата ще има изнесени приемни в три от общините в областта. През месец ноември ще бъдат проведени още шест приемни..

На 8 октомври са организирани срещи с производители от село Ябланово и от Котел. Там срещата ще се проведе в Общинската служба по земеделие. Изнесените приемни продължават и през втората половина на октомври. На 15 октомври Националната служба за съвети в земеделието ще е в Кермен и Желю войвода, на 22–ри в Твърдица и Шивачево, а на 29–ти в сливенското село Бяла.

По време на изнесените приемни земеделските производители могат да получат на място актуална информация и съвети в областта на земеделието и развитието на селските райони включително и за възможностите за финансиране по Програмата за развитие на селските райони 2014-2020 г., схемите за директни плащания и националните схеми за подпомагане.

Целта на приемните е да се разшири и улесни достъпа на земеделските производители до консултантските услуги на службата.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама