Ремонт на „Топлофикация“ затрупа детска площадка в „Банишора“ (снимки)

16:36, 02 окт 15 25 527 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Детска площадка в столичния квартал „Банишора“ е затрупана заради авариен ремонт на „Топлофикация“, съобщи бТВ. Притеснени за безопасността на своите деца родители се вдигнаха на протест.

Проблемът е от повече от три седмици, като вече площадката не просто е затрупана, ами липсва, видя репортер на София Topnovini.bg. Само някои от детските кaтерушки са оставени отстрани, докато се извършват ремонтните дейности. Но опасността за децата остава и те не могат да играят на площадката.

„Констатирахме, че топлопроводът е в много лошо състояние, и затова се каним да направим по-цялостна реконструкция“, каза пред бТВ Васил Ковачев от „Топлофикация”-София.

Срокът, за който трябваше да бъде възстановен авариралият топлопровод за бл. 38 и бл 38А в жилищния комплекс, е 2 октомври.

От „Топлофикация“ са съобщили на жителите за аварийните дейности. Тяхна е и отговорността за възобновяване на настилката и асфалтиране на площадката за сметка на дружеството. Пейките и детските катерушки трябва да се върнат на първоначалното си място.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама