Петима в ареста след акция "Антидрога" в Пиринско

13:43, 02 окт 15 25 275 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Петима души са арестувани след поредна акция срещу производството и разпространението на наркотици в област Благоевград.

При проверка в местността "Ормански път" край Петрич служителите на реда се натъкнали на 21 зелени тревисти растения, които при полевия наркотест реагирали положително на канабис. След това на мястото е открит и ламаринен съд, в който имало още 632 грама сух канабис. За едно денонощие са задържани двамата собственици на обекта - мъже на 36 и 73 години.

Акция "Антидрога" продължила и в село Беласица. В дом, обитаван от 68-годишен мъж са открити 1,5 килограма сух канабис. Възрастният мъж е арестуван за 24 часа. В полицейската клетка в Петрич е и 67-годишен мъж от село петричанин, в чиито двор полицаите открили зелени тревисти растения, реагиращи положително на канабис. Наркотичното вещество е с обща маса 4,850 килограма.

В къща в село Катунци служителите на реда открили стръкове канабис с тегло 535 грама и чанта с 400 грама съцветия. При обиск на имота, в дворното място петричките полицаи открили и канабисови растения с обща маса 3,235 килограма. Собственикът на жилището - 63-годишният Г.Л. е арестуван за 24 часа. По случаите са образувани досъдебни производства.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама