Бойко Борисов е на посещение в Шумен

08:40, 16 авг 18 / Политика 25 841 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Премиерът Бойко Борисов и министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков се очаква да посетят Шумен днес, 16 август. Това съобщават от общинската администрация. По предварителна информация, това ще стане в обедните часове  след символичната първа копка за изграждане на новия участък от автомагистрала „Хемус“ между пътните възли „Буховци“ и „Белокопитово“. 

Очаква се в 12,30 ч. премиерът да гостува в ОУ „Илия Рашков Блъсков“. По-късно заедно с министър Нанков двамата ще инспектират изпълнението на проекта за обновяване на четири учебни заведения по ОП „Региони в растеж“. След това Бойко Борисов и Николай Нанков ще разгледат блокове на улица „Цар Освободител“, санирани по Националната програма за енергийна ефективност и ще проверят изпълнението на дейностите по благоустрояване на района на кръстовището на ул. "Станционна" и бул. "Симеон Велики". 

Очаква се също министър-председателят Бойко Борисов да се срещне с ръководството на Индустриалния парк в Шумен и да се запознае с направените през последните две години инвестиции.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама