9-годишно дете е пострадало при катастрофата на "Хемус"

13:05, 31 юли 18 25 516 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Деветгодишно дете е пострадало при катастрофата, която затвори магистрала "Хемус" край Шумен. Това обявиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР, като изнесоха и подробности по случая.

"Сигналът за произшествието е подаден в 9:12 часа днес в оперативната дежурна част на ОДМВР. Съобщено е, че на автомагистрала "Хемус", малко след бензиностанцията край Нови пазар е възникнал пътен инцидент. На място са насочени екипи на полицията, пожарната и спешната помощ. При пристигане е установено, че произшествието е възникнало между лек автомобил с пернишка регистрация и товарен автомобил с варненска", предаде "Канал 3".

По първоначална информация водачът на лекия автомобил, който е пътувал в посока към Шумен е застигнал товарния автомобил и се е ударил в задната му част. В резултат на удара товарният автомобил се е преобърнал на пътя.

В МБАЛ - Шумен за преглед е откарано 9-годишно дете, което е пътувало в лекия автомобил. Детето е с контузия на главата, контактно. Извършват му се изследвания в болничното заведение.

Водачите и на двата автомобила са правоспособни, тествани са за алкохол, наличие не е отчетено. Работата по изясняване на причините довели до инцидента продължава, на място се извършва оглед. Движението се пренасочва по пътя Русе - Варна. Водачите да шофират с разумна скорост, призовават от МВР.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама